Syksyn 2022 ryhmiin ilmoittautuminen

Tanssikerho on ottanut käyttöönsä Olympiakomitean tarjoaman SuomiSport jäsen-, tapahtuma- ja laskutusjärjestelmän helpottamaan toimistorutiineja. 

Ilmoittautuminen tapahtuu allaolevista painikkeista, ilmoitussivu avautuu uuteen ikkunaan, jonka voi sulkea ilmoittautumisen päätteeksi. Ensin on kirjauduttava Suomisport tilille tai perustettava sellainen. Huoltajat ilmoittavat myös huollettavat järjestelmään. Huomaathan, että ryhmiin ilmoittautuminen edellyttää Tanssikerhon jäsenyyttä, eli ensin jäseneksi liittyminen.

Huom. Jos olet ollut maksanut jäsen jo keväällä, on sinun silti liityttävä jäseneksi uuteen järjestelmään. Pidämme huolen, ettei kenenkään jäsenmaksua laskuteta tuplasti.

Yhdellä kausimaksulla voi osallistua kahteen ryhmään. Kausimaksu määräytyy kalliimman ryhmän mukaan. Lisäryhmiin osallistumisesta veloitetaan 10 €/ryhmä/hlö. Lisäksi maksettavaksi tulee koko kalenterivuoden 2022 jäsenmaksu 10€.

Aikuisten kausimaksun voi maksaa myös Smartum, Eazybreak tai Edenred -virikesetelillä/mobiilipalvelulla, mutta ei jäsenmaksua! Jos aiot käyttää virikeseteleitä kausimaksuihin, ota yhteyttä Terhi Päiviö 040 5737124.

Huom. Ryhmiin voi ilmoittautua vain, jos seuralla ei ole maksusaatavia lapsen osalta tai aikuisjäseneltä.

Liity ensin jäseneksi allaolevasta painikkeesta

  • Järjestelmän vaihdosta johtuen jäsenrekisteriin pitää liittyä, vaikka on ollut jäsen jo keväällä.
  • Uusille jäsenille jäsenmaksu on 10€/kalenterivuosi. (Keväällä jäsenmaksun maksaneet pitää silti liittyä uuteen jäsenrekisteriin.)
  • Jäsenmaksulasku tulee SuomiSport tilillesi.

Lyhenteet: 
EKT = Elämänkaaritalon sali
JHP = Jäähallin peilisali
TKS = Tomolan koulun sali

Jäseneksi liittymisen jälkeen ilmoittautuminen ryhmiin

  • Osallistumislasku tulee SuomiSport tilille ja voit maksaa sen kirjautumalla tilillesi. 
  • Osallistumisen ehtona on Heinolan tanssikerhon jäsenyys, joten tarkistithan jäsenyytesi yllä olevasta painikkeesta.